Régiből újat!

Régi csempéd, járólapod van? Esetleg egy kicsit kesze-kusza? Még jobb! Nem tetszik a színe, szívesen lecserélnéd, de félsz a bontással járó kellemetlenségektől, továbbá tartasz a “meglepetés költségektől”, amik ilyenkor -az esetek 99%-ban- meg is jelennek és nagyjából kétszeresére emelik a tervezett beruházási költségeket?

Ilyen esetekre találta ki a Kerakoll a Microresina festékeit, amiket a Kerakoll Design House kínálatában megtalálsz 10, egymással harmonizáló színben, melyek Piero Lissoni választásai.

Vizes bázisú új generációs színes Microresina® (mikroműgyanta) alapréteg a meglévő padlók felújításához (re-design), ideális a GreenBuildingnél.
Színes Microresina® (mikroműgyanta) alapréteg a meglévő, kereskedelmi és lakossági használatú, közepes gyalogos forgalomnak kitett padlók felújításához (re-desing). A beltér felújításának a színes alapját képezi, tökéletes tapadással fedi a kétszer égetett, egyszer égetett kerámia, greslap, üvegmozaik, terrakotta, természetes kő és márvány padlókat és a betonpadlókat. Folyamatos, színes alapréteget képez, ideális a színes Microresina® (mikroműgyanta) védőréteg fogadására. Beltérben, padlóra is.