Megoldás vizes, hideg falakra

 

A benesserebio® az első meleg, termikus nedvesség-mentesítő biovakolat, amely végleges megoldást nyújt a nedvességtől terhelt falazatok regenerálásánál és a páralecsapódás megelőzésénél.
A benesserebio® biovakolat olyan termikus nedvesség-mentesítő előnyöket biztosít, amelyek célzottan hatnak a felszívódó nedvesség és a páralecsapódás ellen a fal különböző területein, a talajjal érintkező részektől a szerkezeti elemekkel és levegővel érintkező részekig.
A benesserebio® a hőterápia jótékony hatásait nyújtja, anélkül, hogy külső, táblás hőszigetelő rendszerekhez kellene folyamodni, kijavítja a hőhidakat, így megakadályozza a falon a penészek és a gombák megjelenését, idővel pedig jelentős energia-megtakarítást
biztosít. A termikus nedvesség-mentesítés titka: a hőcellák
Minden falazatban, akár új, akár régi, nagymértékű nedvesség és alacsony hőmérséklet lehet jelen, ami miatt a fal elveszíti eredeti védelmi funkcióját és a lakás által korábban biztosított egészséges jóllét veszélyes csökkenését idézi elő. Az új bio-vakolat technológiai
szíve a nyitott pórusos hőcellás technológia, amely kiváló hőmérsékleti tulajdonságokat biztosít és növeli a párologtató képességet.
A benesserebio® biovakolat főként szuperlélegző természetes tiszta mészből, természetes hatóanyagokból és újrahasznosított töltőanyagok által biztosított öko-pórusokból áll a Kerakoll GreenLab kutató-fejlesztő laboratóriumaiban létrehozott exkluzív formula szerint.
A benesserebio® forradalmi, fokozott termikus nedvesség-mentesítő biovakolat, amely sikeresen képes kezelni a nagymértékű, talajból felszívódó nedvességet és a páralecsapódást, mivel az innovatív hőcellás egészséges technológia a levegővel érintkezve aktiválódik, és
visszatartja a hőt, így a fal felületi hőmérsékletét 3 °C-kal növeli.
A termikus nedvesség-mentesítés működési elvei
A benesserebio® az első olyan biovakolat, amely a termikus nedvesség-mentesítésre alapoz, vagyis arra a forradalmi elvre, amely végérvényesen megoldja mind a kapilláris átnedvesedésnek kitett falak problémáját, mind a lakásokban lévő penész és páralecsapódás problémáját, és így helyreállítja a belső helyiségekben az ideális jólléti állapotot.

Mennyi idő szükséges?

A csomagolás kinyitása és a termék vízzel való összekeverése, valamint a felhordás után a benesserebio® a cellák aktiválásával elkezd
szárítani, és 28 nap alatt eléri az ideális hőmérsékletet. 
Így elindul a nyitott pórusos termikus nedvesség-mentesítés és a mélységi helyreállítás folyamata a bármilyen típusú, kapilláris átnedvesedésnek kitett, régi, nedves, sós falazatokon.

Nézzük a számokat!

A hőcellás zöld technológia által kifejlesztett termikus párologtató képesség biztosítja, hogy a falból folyamatosan napi 12,5 liter víz legyen kivonva**, és távozzon a környezetbe vízpára formájában.
A hőcellás jólléti technológia egyenletesen, ellenőrzött módon 3 °C-kal növeli a fal felületi hőmérsékletét, így biztosítja, hogy penész, a gombák és baktériumok képtelenek legyenek megtelepedni és elterjedni a falazatokon. A vakolat hőmérséklet-növekedése
megakadályozza a felületi páralecsapódást: A benesserebio® úgy viselkedik, mint az igazi táblás hőszigetelő rendszer mikro-változata, és képes helyettesíteni a külső hőszigetelő táblákat a fokozott nedvesedéstől, illetve hőhidak által sújtott falakon a páralecsapódás megelőzése terén, így végleg megold minden felületi páralecsapódási problémát.

Egyedi probléma esetén is keressetek minket bizalommal.

Termékbrossúra letölthető formában

Műszaki adatlap