Megoldás vizes, hideg falakra

 

A benesserebio® az első meleg, termikus nedvesség-mentesítő biovakolat, amely végleges megoldást nyújt a nedvességtől terhelt falazatok regenerálásánál és a páralecsapódás megelőzésénél.
A benesserebio® biovakolat olyan termikus nedvesség-mentesítő előnyöket biztosít, amelyek célzottan hatnak a felszívódó nedvesség és a páralecsapódás ellen a fal különböző területein, a talajjal érintkező részektől a szerkezeti elemekkel és levegővel érintkező részekig.
A benesserebio® a hőterápia jótékony hatásait nyújtja, anélkül, hogy külső, táblás hőszigetelő rendszerekhez kellene folyamodni, kijavítja a hőhidakat, így megakadályozza a falon a penészek és a gombák megjelenését, idővel pedig jelentős energia-megtakarítást
biztosít. A termikus nedvesség-mentesítés titka: a hőcellák
Minden falazatban, akár új, akár régi, nagymértékű nedvesség és alacsony hőmérséklet lehet jelen, ami miatt a fal elveszíti eredeti védelmi funkcióját és a lakás által korábban biztosított egészséges jóllét veszélyes csökkenését idézi elő. Az új bio-vakolat technológiai
szíve a nyitott pórusos hőcellás technológia, amely kiváló hőmérsékleti tulajdonságokat biztosít és növeli a párologtató képességet.
A benesserebio® biovakolat főként szuperlélegző természetes tiszta mészből, természetes hatóanyagokból és újrahasznosított töltőanyagok által biztosított öko-pórusokból áll a Kerakoll GreenLab kutató-fejlesztő laboratóriumaiban létrehozott exkluzív formula szerint.
A benesserebio® forradalmi, fokozott termikus nedvesség-mentesítő biovakolat, amely sikeresen képes kezelni a nagymértékű, talajból felszívódó nedvességet és a páralecsapódást, mivel az innovatív hőcellás egészséges technológia a levegővel érintkezve aktiválódik, és
visszatartja a hőt, így a fal felületi hőmérsékletét 3 °C-kal növeli.
A termikus nedvesség-mentesítés működési elvei
A benesserebio® az első olyan biovakolat, amely a termikus nedvesség-mentesítésre alapoz, vagyis arra a forradalmi elvre, amely végérvényesen megoldja mind a kapilláris átnedvesedésnek kitett falak problémáját, mind a lakásokban lévő penész és páralecsapódás problémáját, és így helyreállítja a belső helyiségekben az ideális jólléti állapotot.

Mennyi idő szükséges?

A csomagolás kinyitása és a termék vízzel való összekeverése, valamint a felhordás után a benesserebio® a cellák aktiválásával elkezd
szárítani, és 28 nap alatt eléri az ideális hőmérsékletet. 
Így elindul a nyitott pórusos termikus nedvesség-mentesítés és a mélységi helyreállítás folyamata a bármilyen típusú, kapilláris átnedvesedésnek kitett, régi, nedves, sós falazatokon.

Nézzük a számokat!

A hőcellás zöld technológia által kifejlesztett termikus párologtató képesség biztosítja, hogy a falból folyamatosan napi 12,5 liter víz legyen kivonva**, és távozzon a környezetbe vízpára formájában.
A hőcellás jólléti technológia egyenletesen, ellenőrzött módon 3 °C-kal növeli a fal felületi hőmérsékletét, így biztosítja, hogy penész, a gombák és baktériumok képtelenek legyenek megtelepedni és elterjedni a falazatokon. A vakolat hőmérséklet-növekedése
megakadályozza a felületi páralecsapódást: A benesserebio® úgy viselkedik, mint az igazi táblás hőszigetelő rendszer mikro-változata, és képes helyettesíteni a külső hőszigetelő táblákat a fokozott nedvesedéstől, illetve hőhidak által sújtott falakon a páralecsapódás megelőzése terén, így végleg megold minden felületi páralecsapódási problémát.

Egyedi probléma esetén is keressetek minket bizalommal.

Termékbrossúra letölthető formában

Műszaki adatlap

View Fullscreen
Kosár
There are no products in the cart!
Kosár ürítése
Részösszeg
0,00 
Végösszeg
0,00 
Vásárlás folytatása
0