GeoLite® betonjavítás : az első geo-habarcs, a beton monolit helyreállítására.

 

Ásványi alapú geo-habarcsok beton monolit helyreállításához és szerkezeti megerősítéséhez.

Hol használhatjuk?

Ipari és repülőtéri padlózatok, autópálya illesztések, járdák és térfogatnövelő hatással csatornafedelek, aknák, kerítések, jelzőtáblák, védőkorlátok,  vasbeton szerkezeti elemek, mint gerendák, oszlopok, födémek, padlózatok, járdák és infrastruktúrák, például hidak, völgyhidak,  gerendák, oszlopok, födémek, balkon homlokzatok, rámpák, látható betonfelületek, dekorációs elemek stb…..

GeoLite®: az első geo-habarcs, a beton monolit helyreállítására.

VIDEÓ

GeoLite® passzivál, helyreállít, szabályoz és véd: megtörténik a beton monolitikus helyreállítása kristályosodás által.

A hagyományos, cement és kémiai adalékanyag alapú habarcsok és az összetett, betonfelújító réteges rendszerek műszaki és teljesítménybeli korlátait mára már felülmúlta a GeoLite®,  amely egyetlen megoldásban passziválja, helyreállítja, simítja és védi a sérült betont. 
Az eredmény: természetesen stabil helyreállítások, amelyek a betont egy ásványi sziklára jellemző tartósságú monolittá kristályosítják.

A Kerakoll kutatói kifejlesztették az innovatív GeoLite® termékcsaládot két verzióban: tixotróp, három kötési idővel

(Geolite 80Geolite40 és Geolite10 perc), egymás között keverhető, valamint folyékony, két kötési idővel (60 és 20 perc).
A GeoLite® alkalmas minden építkezési igényhez a munka típusától és az időjárási körülményektől függően, ugyanis be lehet állítani a kötési időt a kívánt bedolgozhatóság elérésére, miközben változatlanul hagyjuk a termék műszaki tulajdonságait (R4 ellenállási osztály)

GeoLite® Magma , GeoLite® Magma 20 önthető habarcs vasbeton szerkezeti elemek, mint gerendák, oszlopok, födémek, padlózatok, járdák és infrastruktúrák, például hidak, völgyhidak térfogatnövelő hatású passziválására, helyreállítására és konszolidálására, valamint fémelemek rögzítésére

 GeoLite® MicroSilicato forradalmi geofesték, amely szilikátos jellegű geoaktív mikrorészecskéket tartalmaz: ezek képesek behatolni a pórusokba, és a beton cementes alapstruktúrájának intersztíciós kristályosodása révén összeforrasztják a pórusokat, és eltömítik az agresszív környezeti vegyi anyagok útját.

A GeoLite® MicroSilicato megvédi a betont a kartonátosodástól és a csapadékvíz felszívódásától, a természetes lélegzőképességének köszönhetően biztosítja a folyamatos lélegzést, a lélegző mikropórusokat védi, de szabadon is hagyja. A GeoLite® MicroSilicato termékkel helyreállított beton így fiatal, tökéletes állapotú marad.

GeoLite® Asfalto
Ásványi, öko-kompatibilis, tanúsított, kristályreakciójú geo-kötőanyag alapú geo-habarcs, fekete színű, utcai alkalmazásokhoz.

Ideális a GreenBuildingnél. Igen alacsony petrolkémiai polimer tartalmú, szerves rost mentes. Tixotropikus, gyors kötésidejű (20 perc).

GeoLite® Asfalto ideális geo-habarcs azoknál az alkalmazásoknál, ahol gyors üzembe helyezésre van szükség, például az ipari és repülőtéri útburkolatok, járdák helyreállításánál, valamint csatornafedelek, aknák, kerítések, jelzőtáblák, védőkorlátok rögzítésére.

BUDAPEST MO KÖRGYŰRŰ ASFALTO JAVÍTÁS REFERENCIA VIDEÓ

GeoLite® Gel
A GeoLite® Gel epoxi rendszer tixotropikus gélből, mely megfelel az EN 1504-4 szabvány által előírt teljesítményi előírásoknak, szerkezeti elemek ragasztására és a CNR-DT 200 R1/2013 iránymutatásoknak szerkezeti megerősítő rendszerek nedves impregnálására és ragasztására.

Megfelel az EN 1504-6 szabvány által előírt teljesítmény előírásoknak a GeoSteel szerkezeti összekötő elemek vagy rögzítő rudak kiöntésére.

 

GeoLite® Base
A GeoLite® Base különösen alkalmas aljzatok előkészítésénél födémek, padlózatok és betonszerkezetek monolit feltöltéséhez.

Szabályozza az alapfelület vízfelvételét, lehetővé teszi a geo-habarcs alsó réteghez történő helyes és természetes kristályosodását és monolit tapadását.

Geolite termékek

 

NETTO LISTAÁRAK